EN | RO
Filter by location
View All Locations
Filter by designer
View All Designers

Avanti fast food pasta restaurant

Location: Tel Aviv
Made by: Studio OPA,
Published in: November 15 2012 / Restaurants / Bakeries
Rows of interchangeable tiles spell out what’s on the menu at this fast-food pasta outlet in Tel Aviv, designed by Studio OPA as a “tribute to Scrabble”. The tiled menu board above the kitchen and counter is made from oak and bent tin. With only 35 square metres of space to be utilised, Studio OPA solved the problem of storage by placing items from the kitchen on display shelves in the dining area. Green, grey and black patterned tiles decorate the wall near the window. The glazed facade provides continuity with the green and white seating outdoors.
Located in the centre of Tel Aviv, Avanti is an extra-small space of only 35 sq. m. including the kitchen, the counter and the dining area. The lack of storage space resulted in us having to display the kitchen products to all. The display was made of a bent 4 mm tin. Made of oak tree and bent tin, the menu board is a tribute to Scrabble and was built with the idea of having the flexibility to change every day according to the chef’s wishes. A square wall made of coloured tiles is a homage to a classic Italian restaurant.
avanti food, fast food design,

You may also like: